Bezorgen & Retourneren

Waar is mijn bestelling?

1. Volg je bestelling

Is je bestelling verwerkt en klaar voor verzending? Dan krijg je per mail de verzendbevesting. Via de link in deze e-mail kan je je bestelling volgen.

2. Check de verwachte levertermijn

Wil je weten hoelang je bestelling onderweg gaat zijn? Dit is zichtbaar in de link van de verzendbevestiging. Meestal is de levertijd 1-2 werkdagen.

3. Ik wacht nog steeds op mijn bestelling

Gewacht tot de verwachte leveringsdatum? Houd rekening met een paar extra dagen voor de levering van je bestelling (zeker tijdens drukke periodes) - onze transport partners doen hun uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Zorg ervoor dat je de trackinglink goed in de gaten houdt voor de laatste updates.

Is er een probleem met de tracking of levering van je pakket? Contacteer dan ons support team via de chatknop op onze site of via info@fresh-fluffy.com. Wij steken graag een pootje toe! 

Wanneer wordt mijn pakketje bezorgd en wat zijn de verzendkosten?

  • Nederland: 1 - 3 werkdagen / Gratis verzending vanaf €100
  • België / Duitsland / Frankrijk / Italië / Spanje/ Luxemburg / Oostenrijk / Denemarken / Zweden: 2 - 4 werkdagen / €4,95
  • Rest van de EU: 3 - 5 werkdagen / €7,95
  • US: 5 - 7 werkdagen / €14,95
  • Rest van de Wereld: 7 - 10 werkdagen / €16,95

Kan ik het adres van mijn bestelling nog wijzigen?

Helaas kunnen wij het adres waar je bestelling naar toe wordt gestuurd niet wijzigen. Maak je geen zorgen - onze bezorgpartner is te contacteren om hier een oplossing voor te vinden.

Hoe kan ik een pakket retourneren?

Klik hier voor meer informatie om een bestelling te retourneren.