De beste hondenverzorging voor elk type hond

Het welzijn van uw huisdier is onze prioriteit. Onze duurzame natuurlijke hondenverzorging draagt bij aan de gezondheid van uw hond, voor een eerlijke prijs!

Hondenshampoo voor alle hondenrassen met een gevoelige huid. Geschikt voor labra doodle, labrador, poedel, teckel, shiba inu, cavalier, franse bulldog, golden retriever, pomeriaan, maltipoo, cavapoo, jack russel en berner sennen.

"Bij Fresh & Fluffy streven we ernaar om de beste kwaliteit dierenverzorging te kunnen aanbieden aan de consument tegen een eerlijke prijs. Met het oog op de toekomst creëren wij dierenproducten, waarbij het milieu en het welzijn van uw huisdier hoog in het vaandel staan. "

De beste natuurlijke hondenshampoo voor uw labradoodle, cockapoo, maltipoo, cavapoo, terrier, franse bulldog en

Wij ontdekten dat een milde hondenshampoo op basis van natuurlijke en vegan ingrediënten niet voor iedereen toegankelijk is. Dit komt door de hoge prijzen die worden gevraagd voor deze shampoos. Veel consumenten kiezen voor een goedkopere, vaak chemische hondenshampoo of gebruiken hun eigen shampoo of douchegel voor hun huisdier. Dit met alle consequenties van dien!

De huid van uw hond is kwetsbaar en gevoelig, kies daarom voor een zo natuurlijk mogelijke shampoo afgestemd op de behoeften van de huid en vacht van uw hond. 

Een goede hondenshampoo is belangrijk om de beschermlaag van de huid van uw hond niet onnodig aan te tasten. Door je hond te wassen met een hondenshampoo verwijder je vuil en vervelende geurtjes. Bovendien kan wassen met de juiste shampoo rustgevend zijn voor de hondenhuid en eventuele jeuk verlichten. Onze shampoos werken verzachtend, kalmerend en reinigend met milde en natuurlijke ingrediënten. Geschikt voor honden met een gevoelige huid en alle andere type honden. Tevens ruiken onze shampoos heerlijk fris door het gebruik van etherische oliën. Ook krijgt de vacht van uw hond meer glans.

Ruikt uw hond vies? Koop deze natuurlijke hondenshampoo. Verwijdert nare geurtjes en ruikt heerlijk zelfs dagen na de wasbeurt van uw hond. Probeer het de hondenshampoo nu voor €9,95

Dan nu de honden snacks!

Net zoals de hondenshampoos ontdekten wij dat supplementen voor de hond niet alleen kostbaar zijn maar vaak ook onhandig. Dierensupplementen zijn veelal beschikbaar in de vorm van een olie, poeder of pasta. Veel hondenrassen hebben problemen aan bijvoorbeeld hun gewrichten of vacht. Online en in dierenwinkels is er een groot aanbod aan supplementen die bijdragen aan dit soort problemen, maar dit is vaak erg duur. Daarnaast zagen wij dat veel hondensnacks ongezond zijn voor de hond doordat deze veel zout, suikers of toegevoegde smaak- en kleurstoffen bevatten.

Onze snacks zijn een heerlijke beloning voor uw hond met ingrediënten die bijdragen aan specifieke behoeftes van uw hond. Door de vele toegevoegde mineralen, vitamines en andere essentiële stoffen, zijn onze snacks uiterst geschikt voor dagelijks gebruik. Zo krijgt uw hond de voedingsstoffen binnen die uw hond nodig heeft voor een goede gezondheid en weerstand. 

De ingrediënten voor de honden snacks zijn door dierenvoedingsdeskundigen zorgvuldig geselecteerd. Neem vooral een kijkje op onze ingrediëntenlijst.

Door de handige verpakking zijn deze hondenkoekjes gemakkelijk te bewaren en mee te nemen. 

Ohja, wist je dat?

Wist je dat wij een Nederlands bedrijf zijn? Ons kantoor en magazijn zijn gevestigd in Amsterdam. Wij verkopen onze producten wereldwijd in 25 landen. Zo maken wij gezonde hondenverzorging en voeding écht voor iedereen mogelijk.