Duurzaamheid

Onze producten zijn beter voor mens, dier en milieu. Wij gebruiken natuurlijke ingrediënten in onze producten in plaats van chemische stoffen, waardoor wij het wereldwijde gebruik hiervan tegengaan. 

Duurzame en natuurlijke hondenshampoo kopen? Bestel hier uw hondenshampoo gemaakt met 98% natuurlijke en vegan ingrediënten. Deze milde shampoo voor uw hond is geschikt voor de gevoelige huid en werkt tegen jeuk.

Met Fresh & Fluffy hebben wij het doel om betrouwbare en betaalbare dierenverzorgingsproducten op de markt te brengen die tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere wereld. Bij duurzame producten denken consumenten vaak aan een hoog prijskaartje. Dat willen wij veranderen. Zo maken we alle viervoeters en hun baasjes blij!

De verpakkingen van onze producten zijn uiterst geschikt om te recyclen. Door de hersluitbare verpakkingen blijven de producten langer houdbaar, zo kunt u langer genieten van uw aankoop en is er minder verspilling! Tevens kunt u onze producten gemakkelijk meenemen en wanneer de verpakking leeg is deze hergebruiken

Bij Fresh & Fluffy streven we ernaar om de beste kwaliteit dierenverzorging te kunnen aanbieden aan de consument tegen een eerlijke prijs. Met het oog op de toekomst creëren wij dierenproducten waarbij het milieu en het welzijn van uw huisdier hoog in het vaandel staan.

We hebben nauw contact met onze leveranciers en producenten. Onze partners zijn FSC-gecertificeerd en leveren FDA goedgekeurde producten. Onze shampoo-flessen zijn BPA vrij. Onze labels worden geproduceerd volgens een CO2-gereduceerd productie proces. Het materiaal is erg duurzaam, vanwege de lange levensduur en maakt onderdeel uit van de circulaire industrie. Tevens kan het hierna gerecycled en hergebruikt worden. 

Het design-team besteed veel tijd aan de uitstraling van onze producten. Een hondenshampoo in de badkamer hoort er nou eenmaal ook eigentijds uit te zien. Net zoals de honden snacks. 

Goed om te weten; alle producten van Fresh & Fluffy worden in Nederland & België geproduceerd. Door deze centrale locatie, dicht bij ons hoofdkantoor en onze distributiekanalen, is er in onze logistiek een reductie in de CO2-uitstoot. Verder wordt hiermee een duurzame en efficiënte supply-chain gecreërd.